Styrk drømmen og værktøjskassen

Er du på vej mod optagelsesprøven eller vil du afprøve din skuespillerdrøm? Så kom på teaterhøjskole…

Dagen på Ryslinge Højskole er, fra morgen til aften, fyldt med teater og skuespil. Du undervises af professionelle skuespillere og scenekunstnere, som alle har en kæmpe kærlighed til faget og højskolelivet. Du vil derfor opleve et brændende ønske om at skabe fuld fordybelse og udvikling for dig.

”Pak drømmen øverst i din kuffert” skriver vi i vores velkomstbrev til alle kommende elever - og det mener vi! Uanset om drømmen er stor, lille, ny eller har været der altid, så glæder vi os til at knokle og udvikle sammen med dig. Vi har bl.a. soloundervisning, udviklingssamtaler og erfaringsdelt faghold, som tilsammen rykker dig derfra, hvor du er, og fremad.

Teater og højskole er en fantastisk cocktail. Vi oplever, at højskolelivet omkring teaterundervisningen skaber uforglemmelige og impulsive refleksioner, oplevelser, fælleskaber og erfaringer, som man ikke havde fået, hvis man bare var gået hjem til sig selv. Det hele er samlet i ”teaterhøjskolen”, der skaber liv på scenen, i kroppen, fantasien og fremtiden.        

Kom på teaterhøjskole, hvis scenelivet interesserer dig, du er klar til udvikling og har lyst til at være en del af de fælles oplevelser på højskolen!

 

Kom og besøg Ryslinge Højskole

Du er altid velkommen til at besøge os - book en rundvisning når det passer dig!