Velkommen til teaterhøjskolen

[VELKOMMEN, adjektiv; glæde over at modtage en gæst i en kreds] Kilde: Den Danske Ordbog

VELKOMMEN ind i vores kreds på Ryslinge Højskole.

Vi glæder os til at invitere dig med indenfor til vores dagligdag på teaterhøjskolen fyldt med masser af skuespil, udvikling, scenekunst, oplevelser og højskoleliv - i en pulserende hverdag, tæt sammen, med op til 39 andre, som vil teaterhøjskole ligeså meget som dig.   

Et ophold på Ryslinge Højskole er din “fyld-din-rygsæk-rejse“ ind i skuespillerens og scenekunstneres verden. Denne unikke rejse blev allerede malet på væggen i vores smukke foredragssal i 1866 (Se ovenstående billede) - Så hele huset summer af lysten til og tanken om at livet er en rejse!    

Om efteråret - Fra august til februar
Tilbyder vi dig en reel afprøvning af livet på en skuespillerskole og livet tæt på scenen. Her har vi sat sejl mod selve skuespillets grundpiller, hvor du får mulighed for at dykke ned i selve DNA’et på “en skuespillers arbejde med sig selv”. Vi udforsker sammen dit unikke udtryk, krop og sjæl, samt de magiske forbindelser derimellem. Her får du massere af værktøjer, massere af træning, massere af udvikling og helt ufattelig mange oplevelser med i rygsækken. Det er fuld fordybelse i teatret, skuespillet og din udvikling. Læs mere her.  

Om foråret - Fra februar til juni
Kan du opleve et dybt kunstnerisk fokus og fælles pulserende skaberkraft. Vælg dit fordybelsesområde ved én af vores kunstneriske hovedlinjer indenfor teater, filmkunst, performance, skrivekunst, fysisk teater eller international scenekunst. Mens vinter skifter til vår, starter vi en rejse og en specialisering ind i kunsten, kreativiteten og din udvikling. Styrk værktøjkassen, lad kreativiteten gnistre og lad os sammen lade kunsten skabe vildt. Læs mere her.  

Både forår og efterår vil vi samskabe ny læring, ny energi, nye opdagelser og helt nye tætte venskaber. 

Her får du tid og plads til, som en anden “Hamlet”, at undres over og spille selve dét; At være eller ikke at være ...

Være dig, være unik, være sammen, være på rejse og være nysgerrig - og blive til på vejen.

KOM SOM DU ER - GÅ SOM DU BLEV - OG VÆR VELKOMMEN I VORES KREDS.

Vi håber du har lyst til at pakke rygsækken og rejse med...

Bedste hilsner
Jeppe & Susan

I MENUERNE HER PÅ SIDEN KAN DU REJSE RUNDT OG SE MEGET MERE OM RYSLINGE HØJSKOLES ARBEJDE, DAGLIGDAG OG RAMMER

Kom og besøg Ryslinge Højskole

Du er altid velkommen til at besøge os - book en rundvisning når det passer dig!