Vil du spille forestilling sammen med professionel skuespiller?

14.02.2018
NYHED I EFTERÅRET: Vælg slut-sporet "TEATER R". Her vil en professionel skuespiller på scenen og en instruktør på gulvet, samskabe teater med ensemblet af højskoleelever. Måske dig?

I efteråret 2018 kan du vælge mellem slut-sporene "Optagelsesprøve-camp" eller "Teater R". Oplev at skolen bliver lavet om til vores eget nytænkende teater - Her vil vi skabe to store teaterforestillinger i løbet af spor-perioden – Så her vil man for alvor kunne afprøve virkeligheden som skuespiller samt opleve tilegnelsen af massiv erfaring og indsigt.    

I den første forestilling vil jeres ensemble opleve at skulle spille sammen med en professionel, erfaren og meget venlig skuespiller på scenen – Dette skaber den bedste mulighed for masser af læring og en vild teater-oplevelse. Instruktøren vil i denne forestilling hovedsageligt præsenterer jer for et moderne og legende manuskript, hvor samfundet og psykologien er omdrejningspunktet. Det handler om massiv karakterarbejde, vild iscenesættelse, dramatisk udtryk, scenisk nærvær og premierenerver.

I den anden og sidste forestilling arbejder ensemblet mere selvstændigt i et konceptuel scenisk univers, hvor alle arbejder site-specific med eksperimenterende scenekunst fra idé til forestilling. I denne anden forestilling vil instruktøren fungere som vejleder på jeres helt eget scenekunst.

Læs mere om "Teater R"

Book en rundvisning her og oplev det hele. 

Kom og besøg Ryslinge Højskole

Du er altid velkommen til at besøge os - book en rundvisning når det passer dig!