Optagelsesprøve-Camp

Skal du til optagelsesprøve på Den Danske Scenekunstskole? Vi klargører og træner dig fokuseret INDEN, UNDER og EFTER optagelsesprøven.

13 ugers intens træning på Teaterhøjskole - Gør dig helt klar til optagelsesprøven! 

Fra d. 17 december - 09 april 2018 er vi klar med masser af træning, kunstnerisk miljø og kæmpe afslutningsforestilling på Det Kongelige Teater.

Vejledning, sparring og øvelser lige så snart du tilmelder dig - Vores team af skuespillere er klar! 

Træning i 13 uger, som gør dig helt klar!

Der er kun 13 pladser på holdet - Tilmeld dig nu lige her! 

Prisen er kun 13.000 kr. eller ved afbetaling på 1100 kr. pr. måned i hele 2018! 

Ring nu på tlf. 62 67 10 20 og få en snak med vores faste skuespillere! 

 

Der arbejdes og trænes 

inden, under og efter optagelsesprøven!

Læs mere herunder... 

 

Inden optagelsesprøven - Så er du helt klar!

- Ved tilmelding får du fri adgang til vores kæmpe bibliotek med masser af gode monologer og tekster til optagelsesprøven - Du får både adgang over nettet og til vores fysiske bibliotek på skolen. 

- Weekendworkshop d. 25-26 november med vejledning, sparring og afprøvning af tekster - Vores kompetente team af professionelle skuespillere står klar til at gøre dig klar.  

- Mulighed for telefonisk vejledning og sparring med skolens faste team - Her får du maser af øvelser, gode råd og stor opbakning, når du øver der hjemme. 

Intenst ugekursus fra d. 17/12-23/12 med fuld fokus på at gøre dig helt klar til 1. prøven. Træning i din monolog, fælles improvisation, personlig gennemslagskraft og dramatisk grundtræning. 

- Åbent værksted mellem jul og nytår (28-29 dec.) med mulighed for undervisning samt holdtræning af skolens undervisere. 

 

Under optagelsesprøven - Hold dig klar, varm og kunstnerisk!  

- Den 10. januar til 09. april 2018 bor du på teaterhøjskolen med fri adgang til prøvesale, undervisere og det massive kreative miljø. 

- 3 timers undervisning om dagen med fokus på fysiodrama, fælles dramatisk træning og eksperimenterende karakterarbejde.

- Holdet bliver delt i mindre teatergrupper, som arbejder selvstændigt med karakterudvikling, små forestillinger og masser af intens træning. 

- Vejledning og sparring med skolens undervisere frem mod optagelsesprøven.  

- Fri adgang til vores prøvesale, naturen og kunstneriske skole - Når du selvstudere.  

- Højskoleliv sammen med det sideløbende forårshold - Aftener er fyldt med oplevelser, kreativitet og kollektiv skaberkraft. 

 

Efter optagelsesprøven - Forsæt udviklingen, fyld værktøjskassen og skab en forestilling på Det Kongelige Teater! 

- Hvis du går videre fra 1. prøven - Så er vi klar med masser af træning og undervisning - Så du måske kan gå hele vejen

- Hvis du desværre ikke er gået videre denne gang - Så er vi klar med masser af kunstnerisk energi, der rykker dig og klær' dig på til fremtiden. 

- Forsat teaterundervisning og en oplevelsesfuld hverdag

- Alle vil have en individuel samtale med skolens ledelse, hvor deres oplevelse af at være til optagelsesprøven snakkes igennem og bliver derigennem omskabt til en konkret og unik udviklingsplan frem mod næste år.

- I mindre teatergrupper får alle opgaven: Skabe en teaterforestilling, hvor du træner dine næste udviklingzoner direkte på scenen. Til forestillingen er der tilknyttet en vejleder og skuespiller fra skolen. 

- Det hele slutter med en kæmpe forestilling på Det Kongelige Teater - Sammen med forårsholdes samskabes en helt vild teaterforestillingen foran den fulde sal på det gamle teater. 

 

Overblik over forløbet: 

> Weekendworkshop d. 25-26 november - Find den gode tekst. 

> Intensiv ugekursus d. 17-23 december - Klar til optagelsesprøven.

> Herefter Juleferie m. selvstudie. 

> Åbent værksted d. 28-29 december - Mulig træning 

> Teaterhøjskole m. eget værelse fra d. 10 januar - 09 april 2018 - Under og efter optagelsesprøven. 

Kom og besøg Ryslinge Højskole

Du er altid velkommen til at besøge os - book en rundvisning når det passer dig!