Nysgerrig på scenen

Dette er linjen for dig, som er ny og lidt uprøvet på scenen. Du synes teater er spændende og er klar til mere fordybelse i håndværket bag. Du har lyst til at opleve den store forvandling, fællesskabet samt den sceniske og personlige udvikling...

På denne linje kan du opleve et helt forår fyldt med teater og drama i et legende univers sammen med andre, der er lige så nysgerrige og engageret som dig. Det er dramatisk grundtræning med fokus på sanserne, improvisation, impulser, fysiodrama og sceniske eksperimenter. Det er mulighedernes magiske rum, hvor alt kan ske - Det er den store personlige udvikling, som vil give livslange erfaringer. Er du klar til udvikling og fordybelse?

Underviseren er uddannet skuespiller og en fast del af højskolens lærere-team. Vores lærere-team brænder for teater, fordybelse, højskoleliv og din udvikling. Du vil opleve både individuelle udviklingssamtaler, personinstruktion og øvelser i teatersalen, som vil rykke dig fremad. Se vores lærerteam her.

Du skal ikke vælge denne linje, hvis du gerne vil være med i en stor teaterforestilling. Dette er mest fordybelse i teatret, dramatikken og fantasien - Med din udvikling som hovedmål.

Du skal vælge linjen “Nysggerig på scenen” hvis du:

- Er mere eller mindre ny og grøn indenfor teater, men har mod og lyst til fordybelse og udvikling.

- Har teater som fritidsinteresse og nu er klar til fordybelse i teater og drama intensivt hele ugen.  

- Brænder for et legende og levende fællesskab, hvor fantasi, kreativitet, bevægelse og samspil er hovedingredienserne.

- Drømmer om at blive skuespiller, men har lyst til flere erfaringer og fordybelse i håndværket.

- Ikke drømmer om at blive skuespiller, men har lyst til at bruge teatret, til at udvikle dig personligt og har lyst til at sætte din kreativitet i spil.

- Har lyst til at bruge rigtige mange timer i et teaterlokalet, hvor målet ikke er produktet, men den magiske proces.

Til vores teaterfestival i foråret viser vi en lille selvskabt forestilling, med alt hvad vi har arbejdet med, igennem forløbet - Her kan familie og venner komme opleve dig og dine kammeraters, vilde rejse ind i teatret.

Praktik & Tilmelding

Højskoleforløbet er fra d. 21.02.2019 - 19.06.2019 på Forårsholdet 2019.

Forløbet vil være krydret og afbrudt med tværkunstneriske projekter samt højskoleliv i weekender og aftener. 

Tænk over en linje, som er din 2. prioritet: Vi arbejder målrettede på at opfylde din 1. prioritet, men vi kan desværre ikke love noget pga. begrænset pladser. Derfor opfordre vi dig at gennemtænke dit valg af 2. prioriteten inden du tilmelder dig. Du vil modtage løbende information om dette. Læs mere om de andre linjer her.

Spørgsmål kan altid sendes til mail: jeppe@ryslinge-hojskole.dk 

 

Læs om prisen her.

Tilmeld dig forløbet her. 

Kom og besøg Ryslinge Højskole

Du er altid velkommen til at besøge os - book en rundvisning når det passer dig!