Workshop m. performancegruppen Sisters Hope

20.10.2018
Er du nysgerrig på at lære hvordan man performer i interaktive forestillinger? Er du interesseret i grænsesøgende og eksperimenterende kunst? Har du lyst til at lære spændende metoder til, hvordan man skaber original og transformerende performancekunst? Overvejer du at styrke dine sanselige færdigheder, udvide din kreative og kunstneriske tænkning og udforske dit personlige poetiske potentiale?

Så kom til Åbent hus på Ryslinge Højskole, hvor vi for første gang slår dørene op for en indledende workshop med performancegruppen Sisters Hope.

I foråret 2019 har Ryslinge Højskole fornøjelsen af at tilbyde verdens første forløb i Sisters Hopes særegne performance-metoder, som indtil nu kun har været tilgængelig for udvalgte internationale performere.

BESTIL DIN BILLET

I workshoppen vil du møde den kunstneriske leder Gry Worre Hallberg samt Sisters performere og blive introduceret til hvordan forårets uddannelse i Sisters Hopes performance metoder er tilrettelagt.

Du vil blive introduceret til Sisters Hopes praksis og gennem praktiske øvelser vil du kunne mærke de første aftryk af metodens transformerende potentiale i krop og sind.

Dette vil blandt andet indbefatte, at du gennemgår din første poetisk selv øvelse, som er en af grundstene i Sisters metoden.

Workshoppen er for dig, der har en drøm om at deltage i den første uddannelse i Sisters Hopes Metoder og alvorligt overvejer at tilmelde dig forårskurset 2019.

Vi glæder os til sammen at undersøge, udvikle og udforske jeres poetiske potentiale samt fortælle om vores nye uddannelse.

 

Gem dine transportkvitteringer, så refundere vi rejsen - Vi dækker ikke privat bilkørsel. 

(Der er begrænsede pladser) 
OBS: Du skal være mellem 18-30 år, og du skal overveje et højskoleophold i fremtiden.

Kom og besøg Ryslinge Højskole

Du er altid velkommen til at besøge os - book en rundvisning når det passer dig!