Jubilardag

mandag den 30. april på mail@ryslinge-hojskole.dk eller ring på

62 67 10 20.

190 elever og 45 ansatte på Ryslinge Højskole 2018

Når man stopper sit højskoleophold, forventer man, at der ikke sker nogen udvikling. Højskolen skal fremstå, som da man var elev, fordi det skaber de bedste minder.

Hvis det er sådan, I tænker om Ryslinge Højskole, så bliver I skuffede. Men vi håber også, I bliver glade for at se, hvor gode rammer vi har til at lave højskole anno 2018.

Spisesalen er omlagt til højskoleopholdsstue og undervisning. Køkkenet er på vej til at blive omlagt til administration til højskolen, og i stedet er en helt ny bygning opført, hvor Torben Rostbøll byggede forstanderbolig i 1960’erne. Det er absolut et besøg værd.

Højskolen har jo kørt næsten uafbrudt i 150 år, imens efterskolen er 9 år gammel. Begge skoler er inde i en sund og god udvikling med mange tilfredse elever. Og selvom rammerne er ændret, og samfundet har ændret sig, så er kernen i at være på højskole den samme. Vi bor, sover, spiser sammen og modtager undervisningen sammen. I det fællesskab opstår refleksioner, forelskelser, fascinationer og erkendelser. Den kerne er den samme, som da du var elev - og det er jo ikke så ringe endda.

Derfor glæder vi os endnu en gang til jubilardagen, hvor jeres fortællinger om jeres tid på Ryslinge højskole og vores fortællinger om at drive højskole i 2018 vil blande sig imellem frokost-/kaffebord og god snak om alt muligt andet, der optager os.

Vel mødt.