DR sender live

17.03.2018
Kom til kaffe og live-radio på DR P2.

PROGRAM - Lørdag:

Kl. 9-18: Åben Radio-cafe på Højskolen - Kig forbi til kaffe og live radio på DR P2 - Direkte fra skolens Cabaret-scene.

Kl. 9-10 ”P2 Morgenmusik”: Lytterne kan ønske højskolesange. Skriv dit ønske til P2morgenmusik@dr.dk

Kl. 10-12 ”Live fra Højskolesangbogen”. P2 sender direkte fra elevernes café på Ryslinge Højskole, hvor P2-vært Stine Rosengren har lånt elevernes scene og laver lørdagslounge med syngende og talende gæster.

Der kan købes en "byg-selv-sandwich" for 30 kr. til frokost.

kl. 14-18 Direkte fra Ryslinge Højskole. Værter er Helle Solvang og Jens Cornelius, der sætter højskolesangbogen under lup og dykker ned i historien bag udgaverne og udvalgte sange. Fællessang og samtaler med gæster fra hele landet, lærere og elever fra Ryslinge høj- og efterskole, der udover morgensang også har lavet en teaterforestilling med udgangspunkt i højskolesangbogen.

Herefter er programmet kun for elever og personale. Men du kan se det hele på DR K.

kl. 18-20: Direkte på DR K fra Ryslinge Højskole. Vært er Mikkel Fønsskov i ægte højskolestemning med musikalsk rytmetrio og højskoleelever, der synger for på de næste sange fra ’den blå’, og eleverne viser uddrag fra deres teaterforestilling med højskolesange.