Art-Take-Over

I en række af uger inviterer vi en eller flere aktive kunstnere ind for at overtage højskolen og dagligdagen – Med fuld fokus på at alle lader sig inspirerer, fortrylle og forvandle af kunstnernes tilgange, udtryk og praksis.

Den kunstneriske ledelse af højskolen vil i vores ”Art-Take-over” være givet til forskellige kunstnere, som besætter skolen med alt deres kraft, lærdom og unikke særheder.

Kunstnerne skifter hver sæson og det vil derfor først blive offentligt hvem der overtager skolen, helt op til det pågældende efterårshold. Så hold øje med vores hjemmeside og sociale medier.

Det gamle ord: At være i ”mesterlærer” – Er tilbage med fuld energi på Ryslinge Højskole. I disse uger før du oplevelsen af at være i unik mesterlærere ved en aktiv og engagereret kunstner – Så du kan blive klædt på med helt nye værktøjer og udtryk i din sceniske og personlige værktøjskasse. 

I foråret 2018 var det ”Sisters Academy” der overtog skolen – I efteråret 2018 er den internationale performancegruppe "SIGNA"...  Hvem mon det er når du skal på højskole? 

 

TAKE-OVERS:

- Sisters Academy - Foråret 2018

- SIGNA - Efteråret 2018 - Læs mere her. 

Kom og besøg Ryslinge Højskole

Du er altid velkommen til at besøge os - book en rundvisning når det passer dig!