Act Africa!

Kulturel udveksling, vild scenekunst og globalt engagement - rejs med os til Uganda!

Fra d. 10. januar til d. 19. juni 2018 kan du opleve vores seje forårhold og her søsætter Ryslinge Højskole et helt unikt teaterprojekt i et af Afrikas mest spændende og kulturelt dynamiske lande – Uganda.

I den forbindelse har vi brug for dig og lige nøjagtig dit kreative talent, hvad enten det er at skrive, spille skuespil eller musik, danse og male eller noget helt andet.

I samarbejde med unge skuespilleraspiranter fra Uganda og sceneinstruktør Rasmus Ask, skal vi skal vi skabe et farverigt brag af en forestilling hvor kulturer og kunstformer kolliderer og blander sig med hinanden. Forestillingen sætter vi op på selve nationalscenen i Ugandas hovedstad Kampala.

Vi skal dog ikke kun betræde de skrå brædder i Uganda, men også ud og have mere fast grund under fødderne i Kampalas slumkvarterer. Her skal vi beskæftige os med sociale og miljømæssige problematikker, og så skal vi selvfølgelig også opleve Ugandas helt særlige natur omkring den store Lake Victoria.

Programmet vil således være pakket med overraskelser, eventyr og unikke erfaringer, ligesom det utvivlsomt vil byde på udfordringer, sproglige og kulturelle barrierer såvel som menneskelige møder, der sætter spor, og giver oplevelser for livet.

Tag med os til Afrika og ryk verden med din kreativitet!

PRIS: Højskoleopholdet, med slutsporet "Act Africa", forløber på 23 uger i foråret 2018. Det koster i alt 53.705 kr. inkl. kost, logi, undervisning og rejsen. 

NYHED: Du kan søge vores elevforening om 6000 kr. i tilskud til turen her.

 

Har du spørgsmål til sporet, så send endelig en mail til Ask på: mail@ryslinge-hojskole.dk.

Læs mere om resten af foråret her

 

Kom og besøg Ryslinge Højskole

Du er altid velkommen til at besøge os - book en rundvisning når det passer dig!