Hvor meget koster det?

Prisen afhænger af, hvilken værelsestype du ønsker, og hvilket slutspor du vælger.

Enkeltværelse med eget bad og toilet:

• Uganda - RAW: 2335 kr. pr. uge.
  • Alle øvrige spor: 1900 kr. pr. uge.

Tomandsværelse med bad og toilet på gangen:

• Uganda - RAW: 2135 kr. pr. uge.
  • Alle øvrige spor: 1700 kr. pr. uge.

Der kan forekomme prisændringer. Se den endelige pris på tilmeldingssiden.

Årsholdsrabat
Du får 100 kr. rabat om ugen, hvis du vælger at gå her et helt år. Det kræver, at du tilmelder dig årsholdet fra starten. Vælger du at tage et semester mere på Ryslinge Højskole, mens du er elev på skolen, så træder rabatten på de 100 kr. om ugen først i kraft fra det nye semesters start.

Indmeldelsesgebyr
I forbindelse med tilmelding opkræves 1500 kr. i indmeldelsesgebyr. Beløbet skal bl.a. dække sangbog, elevbillede og elevjakke og refunderes ikke ved evt. afbud.

Afbrydelse af højskoleophold
Hvis det skulle ske, at man afbryder sit højskoleophold, så er følgende regler på Ryslinge Højskole gældende:

• Hvis Ryslinge Højskole afbryder samarbejdet, så opkræves 4 ugers elevbetaling fra den dag, eleven stopper.
  • Hvis højskoleopholdet afbrydes af eleven selv inden slutningen af den 3. påbegyndte uge, opkræves yderligere 4 ugers elevbetaling fra den dag, eleven stopper.
  • Hvis højskoleopholdet afbrydes af eleven selv efter den 3. påbegyndte uge, så opkræves der elevbetaling for hele semestret.

Man kan ikke få sit indmeldelsesgebyr eller evt. betalte rater refunderet.

Tilskud til højskoleophold
Der findes forskellige muligheder for at få økonomisk støtte til et højskoleophold. Læs mere her.