Masterclass

Oplev en intensiv dags-masterclass med enten Nicolaj Kopernikus eller Esben Dalgaard.

En dag i efteråret kan alle opleve en unik Skuespiller-Masterclass med Nicolaj Kopernikus eller Esben Dalgaard, som begge har været tilknyttet undervisere siden teaterhøjskolens opstart i 2015.

Dagen før står den på forberedelse, så I er maks klar, når Nicolaj eller Esben kommer og arbejder med hver enkelt af jer foran resten af flokken. Dagen med Nicolaj eller Esben er fyldt med de sjoveste, vildeste teaterprøver – alt kan sættes i spil, på alle måder. Det er læring i særklasse, og så det er super sjovt også.

Nicolaj og Esben er en fantastiske undervisere med kæmpe stor erfaring, masser af historier fra den danske scenekunstvirkelighed, og så har han en særlig evne for at undervise med både humor, varme og vid.

Glæd dig til en helt særlig dag med Kopernikus eller Dalgaard.

Læs indlæg fra elevbloggen om dagen med Nicolaj her.