Forestilling på Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater og Ryslinge Højskole er stolte af at kunne præsentere: KGL# Dogmeforestilling

Alle elever på Ryslinge Højskole vil opleve den vilde kulmination på den dramatiske grundtræning - teaterets svar på en jægerpilot-eksamen.

Det bliver råt, vildt og sammenkogt scenekunst på landets fine og gamle teater. Højskoleholdet vil samskabe forestillingen udfra fl.g. dogmer:

•     Årets valgte tema - Overgivet af skolens tidligere elever.
  •     Et nyskrevet digt af Ask Katzeff
  •     100 timers tidspres.
  •     Bestemte rekvisitter.
  •     En sang fra højskolesangbogen.

Tidligere elever beskriver det med ord som "fuldstændigt vildt" - "berusende" - "døgn uden søvn" – "helt tæt sammen" – "med alt sat til" og "med et adrenalin kick, der svarer til at rapelle ned fra et 10 etagers højt hus".

Den stemning, der er hos vores elever, når vi efter forestillingen står med et glas champagne i hånden, helt lykkelige, lettede, stolte og trætte, kan ikke sammenlignes med noget andet!

Tidligere elevholds forestillinger på Det Kongelige Teater:

• “Forandret” F15 (i samarbejde med Teaterpiloterne)
  • “Tabu” E15
  • “Første gang” F16
  • “Blå mærker” E16

Klik på det lille billede og læs tidligere elev Lasse Steen Jensens beskrivelse af oplevelsen.

Se også reportage fra en af vores tidligere forestillinger på Det Kongelige Teater herunder:

SoMe - Wall