Teater R

Højskolen bliver lavet om til vores nytænkende teater – Teater R! Her vil en professionel skuespiller på scenen og en instruktør på gulvet, samskabe teater med ensemblet af højskoleelever.

Teater R vil skabe to store teaterforestillinger i løbet af spor-perioden – Så her vil man for alvor kunne afprøve virkeligheden som skuespiller samt opleve tilegnelsen af massiv erfaring og indsigt.

I den første forestilling vil jeres ensemble opleve at skulle spille sammen med en professionel, erfaren og meget venlig skuespiller på scenen – Dette skaber den bedste mulighed for masser af læring og en vild teater-oplevelse. Instruktøren vil i denne forestilling hovedsageligt præsenterer jer for et moderne og legende manuskript, hvor samfundet og psykologien er omdrejningspunktet. Det handler om massiv karakterarbejde, vild iscenesættelse, dramatisk udtryk, scenisk nærvær og premierenerver.

I den anden og sidste forestilling arbejder ensemblet mere selvstændigt i et konceptuel scenisk univers, hvor alle arbejder site-specific med eksperimenterende scenekunst fra idé til forestilling. I denne anden forestilling vil instruktøren fungere som vejleder på jeres helt eget scenekunst.

Teater R præsenterer to meget forskellige teaterforestillinger, som vil give din værktøjskasse både bredde og dybde. Vi håber du vil være med i ensemblet?

Du skal vælge sporet "Teater R", hvis du:

·       Er klar til at arbejde sammen med en professionel skuespiller og instruktør.

·       vil arbejde og videreudvikle dit sceniske og dramatiske udtryk.

·       er klar på at udforske livet som skuespiller i to professionelle teateropsætninger.

·       vil være med til at samskabe og eksperimentere med scenekunst.

·       er klar til et forløb med masser af holdånd, personinstruktion, aftenforestillinger og vigtige erfaringer om livet på scenen.

“På det her spor lærer man at arbejde sammen som en ægte skuespillergruppe. Man kommer tæt på sine medspillere. Fem fede og lærerige uger.” - Oliver, elev på efteråret 2015.

Tags: