Uganda - RAW

Spil teater på to kontinenter - Det Kongelige Teater i DK og Nationalscenen i Kampala Uganda

I foråret ’18 byder Ryslinge Højskole på en rå og helt unik teateroplevelse i et af Afrikas mest spændende og kulturelt dynamiske lande.

Vi skal skrive, udvikle og ikke mindst spille med unge skuespilleraspiranter fra Uganda. Vi arbejder via Skype – og sceneinstruktør Rasmus Ask står for instruktionen.

Gennem en serie af videochats undersøger vi op til afrejse spørgsmålet ”Det har vi tilfælles?”. Spørgsmålet skal danne grundlag for det senere samarbejde omkring udviklingen og opsætningen af en teaterforestilling i Kampala.

Få et helt unikt indblik i en anden verden, i scenekunst skabt på tværs, og i dig selv som borger i en moderne global verden.

Vi skal dog ikke kun betræde de skrå brædder i Uganda, men også ud og have mere fast grund under fødderne i Kampalas slumkvarterer. Her skal vi beskæftige os med sociale og miljømæssige problematikker, men også bare opleve disse områders helt særlige menneskelige varme og intensitet. Og så skal vi selvfølgelig også opleve den helt særlige natur omkring den store Lake Victoria.

Programmet vil således være pakket med overraskelser, eventyr og unik teaterundervisning, der vil understøtte ugandiske såvel som danske unge i at forfølge deres skuespillerdrømme, ligesom det utvivlsomt vil byde på udfordringer, sproglige og kulturelle barrierer såvel som menneskelige møder, der sætter spor, og oplevelser for livet.

Tag med til Uganda og Mærk Verden!

OBS. Vælger du slutsporet Uganda - RAW er der en merpris på 435 kr. pr. uge. Læs mere her.

Har du spørgsmål til sporet, så send endelig en mail til Ask på: ask@ryslinge-hojskole.dk.

Læs mere om forårets andre spor: Filmskuespil og Teaterforestilling.

 

 

Kom og besøg Ryslinge Højskole

Du er altid velkommen til at besøge os - book en rundvisning når det passer dig!